У Києві стрімко зростає кількість хворих на COVID-19

Коронавірус у столиці України продовжує набирати обертів, за минулу добу зафіксовано ще 309 нових випадків захворювання.

Мер столиці Віталій Кличко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що COVID-19 діагностували у 171 жінки у віці від 20 до 95 років, 109 чоловіків (20-82 років), а всього підтверджених випадків захворювання у Києві - 224 801. За минулу добу троє людей померли.

Згідно з даними, 40 осіб, хворих на коронавірус, були госпіталізовані до медичних установ, ще 32 - з підозрами на COVID-19 і пневмонію.

Найбільше нових випадків зафіксували у Солом'янському (65), Подільському (45) і Святошинському (43) районах.

Подолати коронавірус за минулу добу вдалося 155 людям, а всього в Києві "дали здачі" вірусу понад 216 тисяч жителів.

Нагадаємо, що в міжнародних аеропортах "Київ" і "Бориспіль" щеплення від коронавірусу роблять вакцинами CoronoVac і Pfizer. Вакцинація безплатна і проходить без попереднього запису в форматі "живої" черги. Для того, щоб вакцинуватися від COVID-19, українцям потрібні паспорт громадянина України або його копія, ідентифікаційний код і мобільний телефон.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в Києві поки не розглядають примусову вакцинацію населення від коронавірусу, але є нюанси. Про це заявила заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Ганна Старостенко. За її словами, процедура добровільна і безплатна. Вони лише можуть тільки стимулювати, створювати умови, в яких буде більше охочих вакцинуватися.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися