COVID-19 у Києві: скільки людей захворіло за добу

У Києві продовжують фіксувати нові випадки захворювання коронавірусною інфекцією, хоча ситуація залишається контрольованою. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Відомо, що за станом на 8 вересня в Києві зареєстровано 348 нових випадків COVID-19, двоє людей померли. Всього в місті за період пандемії зафіксовано понад 5 тисяч летальних випадків.

Згідно з даними, за минулу добу в Києві захворіло коронавірусів 174 жінки (від 19 до 84 років) і 142 чоловіків (від 18 до 94 років), а також 32 дитини (від одного місяця до 17 років). До медичних установ було госпіталізовано 78 пацієнтів.

Найбільше нових випадків захворювання зафіксували у Святошинському районі (63), Дарницькому (57) і Солом'янському (55).

Статистика видужали також продовжує рости, "здачі" захворюванню дали 226 киян, а в загальному COVID-19 вдалося перемогти 217 451 жителю столиці.

Нагадаємо, що в столиці планують посилити карантинні обмеження вже на наступному тижні через зростання захворюваності COVID-19. З 13 вересня, в понеділок, Київ повинен перейти в "жовту" зону карантину. Відомо, що у "жовтій" зоні дозволяється робота ресторанів, кафе та інших закладів до 24:00.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко розповіла, що в столиці поки не розглядають варіант примусової вакцинації населення від COVID-19, поки все за бажанням, адже примусова процедура — це порушення законодавства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися