У Києві зростає захворюваність на COVID-19: статистика

У столиці України продовжує зростати захворюваність на коронавірусну інфекцію, за минулу добу зафіксовано ще 379 нових випадків. Про це йдеться в повідомленні мера Києва Віталія Кличка, опублікованому на його офіційній сторінці в Facebook.

За минулу добу діагноз COVID-19 встановили ще у 379 жителів міста, захворіло 124 жінок (18-90 років) 134 чоловіків (18-78 років) і 31 дитина (від 6 місяців до 17 років). За період пандемії в столиці зафіксовано 5 295 летальних випадків, двоє людей померли за минулу добу. До медичних установ госпіталізовано 87 осіб.

Найбільше нових випадків продовжують фіксувати у Святошинському (84), Солом'янському (63) і Дарницькому (52) районах столиці.

До слова, статистика тих, хто видужав, також зростає. За минулу добу вірус перемогли 249 осіб, а за час пандемії - 127 700 жителів Києва.

Відзначимо, що станом на ранок 9 вересня в Україні зафіксовано 3 663 нових випадки захворюваності коронавірусною інфекцією, 981 особа була госпіталізована в лікарню.

Нагадаємо, що в серпні поточного року в міжнародному аеропорту "Бориспіль" відкрився пункт, де кожен бажаючий може зробити щеплення від коронавірусу. Процедуру можна виконати кожен день з 9 по 15. У терміналі "А" також одразу можна отримати довідку 063-у.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що завідувач відділенням клініки для дорослих Центру дитячої кардіології та кардіохірургії Києва Андрій Капталан розповів, що у молодих пацієнтів, після перенесеної коронавірусної хвороби часто з'являються скарги на роботу серця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися