COVID-19 в Києві: скільки людей померло за добу

Коронавірусна інфекція в столиці України потроху набирає обертів. За минулу добу в місті зафіксували ще понад 400 нових випадків захворювання. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Станом на 14 вересня в Києві підтверджених випадків захворювання - 228 273, за минулу добу діагноз COVID-19 встановили ще у 412 осіб (233 жінки у віці від 19 до 91 року), 134 чоловіки (вік від 18 до 87 років) і 45 дітей (вік від 3 місяців до 17 років). Десять осіб померло. У столичні медичні заклади з коронавірусною інфекцією госпіталізовано 57 осіб.

Найбільше випадків захворювання зафіксували у Святошинському (66), Солом'янському (63), Дарницькому (63) і Деснянському (57) районах.

Статистика тих, хто видужав також зростає. За минулу добу перемогти коронавірус вдалося 201 жителю столиці, а в цілому захворювання подолали 218 488 осіб.

Нагадаємо, що директор Департаменту освіти та науки Київської обласної державної адміністрації Жанна Осипенко розповіла, що в Київській області з початку навчального року зафіксували перші випадки захворювання коронавірусом серед учнів і педагогів.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що попри те, що ситуація з коронавірусом в Києві залишається під контролем, захворювання не відступає. У місті щодня фіксують нові випадки COVID-19, і щоб уникнути введення нового локдауна, мер столиці Віталій Кличко каже, що людям потрібно активніше проводити вакцинацію. За останніми даними, в столиці вже зроблено понад 1,5 млн щеплень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися