Як в Дарницькому районі заохочують за щеплення від COVID-19

Жителі Дарницького району, які зробили щеплення від коронавірусної інфекції, можуть виграти призи. Перший розіграш вже відбувся в Центрі первинної медико-санітарної допомоги №2 (на вулиці Архітектора Вербицького, 5) і така акція триватиме до грудня 2021 року. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

Відомо, що подарунки розігрують за допомогою лототрону. Нещодавно було обрано чотири перших переможці, вони отримали бездротові навушники та фітнес-трекер браслети. Акція відбулася з ініціативи депутата Київради Миколи Конопелька і за підтримки Дарницької РДА.

Депутат зазначив, що подібні заохочувальні ініціативи для просування масової вакцинації від коронавірусу проводяться в країнах Європи та США. Щотижня жителі столиці, які зробили щеплення, зможуть виграти пам'ятні призи в Дарницькому районі.

Своєю чергою перший заступник голови Дарницької РДА Микола Калашник нагадав, що пункти щеплення вже працюють у двох торгових центрах району, а саме в "River Mall" і "Епіцентрі". "Зараз ведуться переговори щодо відкриття аналогічних точок вакцинації в інших великих центрах", - повідомив він.

Нагадаємо, що в столичних школах планують відкрити пункти вакцинації проти COVID-19. Там зможуть зробити щеплення від захворювання працівники навчальних закладів, а також батьки та родичі учнів.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що на днях в торгово-розважальному центрі Ocean Plaza відкрили пункт вакцинації проти коронавірусної інфекції. Для того, щоб зробити щеплення, потрібно буде мати при собі паспорт та ідентифікаційний код.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися