COVID-19 на Київщині: де найбільше хворих за добу

Число хворих коронавірусів практично досягло 150

За останню добу у 147 жителів Київської області медики виявили коронавірус. Такі дані обласного центру контролю і профілактики хвороб. Про це повідомляє пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

Так, за станом за 2 жовтня, найбільше хворих за добу зафіксовано в Бучацькому районі області. Всього серед тих, що заразилися коронавірусом, 50 осіб, 10 із них - діти.

Потім на другому місці Білоцерківський район. Коронавірус був виявлений у 23 осіб. Двоє з них - діти. Практично на тому ж рівні Бориспільський район. Всього коронавірус був підтверджений у 21 осіб. З них четверо - діти.

У 20 осіб в Обухівському районі області за добу виявили COVID-19. У їх числі двоє дітей. Далі Броварський район. Всього 18 осіб. З них один - дитина.

У Вишгородському районі за добу захворіли дев'ятеро людей. З них один - дитина. Також у Фастівському районі коронавірус виявили у п'яти осіб.

Повідомляється, що зі 147 осіб госпіталізували тільки 17. Решта 130 осіб на цей момент знаходяться вдома на амбулаторному лікуванні.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що Кияни зможуть пройти діагностику організму безплатно. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Оболоні будують відділення для реабілітації дітей з інвалідністю. Як виглядає установа і коли вона запрацює, розповіли в мерії. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися