На Київщині зріс рівень госпіталізацій через коронавірус

Яка ситуація у столиці та в регіоні

У Київській області за тиждень зросла кількість госпіталізацій хворих на коронавірус. Про це розповів голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передають "Коментарі".

У лікарнях Київщини від COVID-19 стаціонарно лікують 710 пацієнтів. Це майже на дві сотні хворих більше, ніж минулого тижня, повідомив голова Київської ОДА Василь Володін. За його словами, в регіоні для лікування пацієнтів від коронавірусу перепрофільовані тринадцять лікарень, які розраховані на понад 1800 місць. Майже 40% ліжок у "ковідних" медичних закладах вже зайняті, проінформував Володін. Голова Київської облдержадміністрації додав, що в регіоні кисневу підтримку зараз отримують 610 хворих на коронавірус.

За останніми даними Міністерства охорони здоров’я України, за минулу добу у Київській області зафіксували 106 нових випадків захворювання на коронавірус, у Києві — 169. У столиці від хвороби померли 12 людей за минулу добу, у Київському регіоні померлих від коронавірусу за добу не зафіксовано. Одужали у Києві за добу 24 людини, в регіоні — 16 людей.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, загалом з початку пандемії у столиці підтвердили майже 236 тисяч випадків захворювання на COVID-19. За минулу добу у столиці госпіталізували 21 пацієнта хворого на коронавірус та 158 людей із підозрою на COVID-19 та пневмоніями. Найбільше випадків захворювання виявили в Оболонському районі Києва — 46, а також у Дарницькому та у Святошинському районах столиці.

Читайте також, що розповів експерт про штам коронавірусу "Дельта".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві почнуть штрафувати порушників карантинних обмежень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися