У Києві відновили роботу стоматологічних клінік: контакти

Лікувати та протезувати зуби знову можна за необхідністю, а не через гострий біль

У Києві відновили надання планової стоматологічної допомоги. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, тепер кияни можуть знову лікувати та протезувати зуби, не очікуючи на гострий біль. Для цього треба звернутися за адресами працюючих відділень комунальних стоматологічних клінік. Їхній графік роботи із понеділка до п’ятниці з 10:00 до 16:00.

В КМДА радять заздалегідь записатися на прийом до лікаря. Дві комунальні стоматології працюють на лівому березі Києва, ще шість підрозділів КНП "Київська стоматологія" — на правому березі столиці. Контактні телефони та адреси — за посиланням.

Безкоштовна невідкладна стоматологічна допомога в Києві з перших днів російського вторгнення надавалася в організованих для цього пунктах, нагадали в мерії. За цей час в них проліковано понад вісім тисяч містян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві ухвалили рішення про безвідмовне надання допомоги сімейними лікарями кожному пацієнту навіть за відсутності декларації. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві розпочали роботу мобільні групи психологів від організації "Перша психологічна допомога жінкам і дівчатам Києва". Отримати психологічну допомогу можна на кількох станціях столичного метрополітену.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися