У Бородянці, Ірпені, Бучі та Макарові відновили роботу лікарні

Де можна отримати медичну допомогу

У Бородянці, Ірпені, Бучі та Макарові десь частково, а десь повністю відновили надання медичної допомоги. Про ситуацію з лікарнями розповів начальник Київської обласної військової адміністрації (ОВА) Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

За його словами, у Бучі та Бородянці повністю відновили роботу всі амбулаторії. В Бородянці також запрацювала місцева лікарня.

Відновили роботу усі структурні підрозділи Ірпінської центральної міської лікарні. У медичному закладі здійснюють амбулаторний та консультативний прийом. В Ірпені також працює амбулаторія №1 та в режимі чергування — амбулаторія №7.

У лікарні в Макарові відновлено роботу поліклініки, рентген-кабінету, лабораторії, травмпункту, приймального відділення, а на базі реанімації відкрили денний стаціонар. Окрім того, у Макарові працюють мобільні бригади медиків. В разі потреби населенню на виїзді надають медичну допомогу хірург, травматолог та терапевт. Також у населеному пункті функціонують вісім з дев’яти амбулаторій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська область отримала першу субвенцію на проведення відновлюваних робіт на пошкоджених внаслідок бойових дій житлових об’єктах. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, куди звертатися власникам пошкодженого або зруйнованого житла в Ірпені.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися