В лікарні "Охматдит" для дітей та дорослих організували терапію красою (ФОТО)

Як в медичному закладі проводять Дні краси

У Національній дитячій спеціалізованій лікарні "Охматдит" організували проведення Днів краси для працівників і пацієнтів, батьків і дітей. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на повідомлення прессекретарки медичного закладу Анастасії Магеррамової.

Дні краси в "Охматдиті" організували за допомогою волонтерів та майстрів з різних салонів краси. У лікарні подякували за радість, красу та любов, а також за натхнення в простих речах під час війни.

"Терапія красою — так ми називаємо ці дні. Ми вдячні кожному, хто долучений до цього процесу!" — йдеться в повідомленні прессекретарки НДСЛ "Охматлит".

В столичній лікарні оприлюднили світлини, як наводили красу та заряджалися позитивними емоціями.

Цього тижня до Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" завітали працівники Київського зоопарку, щоб подарувати дітям позитивні емоції від спілкування з тваринами. Як це було — дивіться фото.

Нагадаємо, в "Охматдиті" за перший день повномасштабного військового вторгнення російських окупантів в Україну організували роботу нового відділення — екстреної медичної допомоги. Читайте, як столична лікарня працює в умовах війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві лікарі Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" провели першу операцію в новій надсучасній операційній. Оперували дитину з пухлиною мозку. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте также