Киян закликали пройти вакцинацію від правця та дифтерії

В умовах війни ризик захворіти зростає

Влада Києва закликала мешканців столиці пройти вакцинацію від правця та дифтерії, адже ризик захворіти в умовах війни зростає. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Київську міську державну адміністрацію (КМДА).

Перший заступник мера Києва Микола Поворозник нагадав, що дорослі мають робити щеплення проти правця та дифтерії один раз на десять років. Правець передається при потраплянні до рани забрудненого ґрунту, через травмування гострими предметами чи уламками деревини.

"Можливість захворіти дифтерією в умовах скупчення і переміщення великої кількості людей також збільшується", — наголосив Поворозник.

Киянам радять не зволікати з вакцинацією, порадитись з сімейним лікарем та зробити щеплення проти правця та дифтерії.

"В усіх комунальних закладах вакцина в наявності та безкоштовна", — поінформував перший заступник голови КМДА.

Нагадаємо, в "Охматдиті" за перший день повномасштабного військового вторгнення російських окупантів в Україну організували роботу нового відділення — екстреної медичної допомоги. Читайте, як столична лікарня працює в умовах війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві лікарі Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" провели першу операцію в новій надсучасній операційній. Оперували дитину з пухлиною мозку. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що Київський міський центр реабілітації дітей з інвалідністю відновив свою роботу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися