Лікарі Київської обласної лікарні обстежили дітей у Ворзелі (ФОТО)

Медичний огляд провели у місцевій школі

У звільненому від російських окупантів Ворзелі лікарі "Київської обласної дитячої лікарні" провели виїзний медичний огляд дітей. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію медичного закладу.

Працівники "Київської обласної дитячої лікарні" продовжують роботу у деокупованих містах та селах регіону та переконані у необхідності раннього відновлення медичного огляду та подальшого спостереження саме цієї категорії населення.

"Повертаємось до мирного життя! Увага лікарів - кожній дитині. Життя в окупації, поневіряння під час евакуації по Україні та за її межами не може не залишити відбиток на здоров’ї дитини", — йдеться в повідомленні лікарні.

Напередодні лікарі провели загальний медичний огляд 70 дітей у Ворзелі, що місяць перебував в окупації. Дітей оглянули у приміщеннях Ворзельської опорної школи. Увагу дітям приділяли педіатри, дитячі гастроентеролог, отоларинголог, кардіолог, ендокринолог, хірург, невролог, спеціаліст УЗ-діагностики, медична сестра і лаборант.

У "Київській обласній дитячій лікарні" зазначили, що думками всі діти у вересні, в очікуванні навчального процесу. Медики подякували колективу школи за підготовку до медогляду, що дозволило продуктивно оглянути більшу кількість дітей, чим планували.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві анонсували проведення тижня профілактики гіпертонічної хвороби, під час якого можна отримати безкоштовні обстеження та консультації медиків. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві добудували новий корпус Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися