Пошкоджену лікарню у Макарові готують до реконструкції (ФОТО)

Як виглядає медичний заклад

У селищі Макарів після звільнення від російських окупантів зафіксовано багато руйнувань, зокрема — пошкоджена місцева лікарня. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Напередодні деокупований Макарів відвідали заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, начальник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк та керівник регіонального Гуманітарного штабу Олексій Кулеба. Посадовці оглянули лікарню у Макарові.

У медичному закладі внаслідок обстрілів не залишилось жодного вцілілого вікна та вибиті двері. Однак, навіть в таких умовах, лікарня у Макарові відновила роботу ще всередині квітня. Щодня медичний заклад обслуговує дві сотні пацієнтів. Наразі Макарівську лікарню готують до реконструкції. Начальник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк впевнений, що після реконструкції заклад стане ще кращим та потужнішим, ніж до російського воєнного вторгнення в Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві триває тиждень профілактики гіпертонічної хвороби, під час якого можна отримати безкоштовні обстеження та консультації медиків. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві добудували новий корпус Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії.

Джерело: https://t.me/kyivoda/3913


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися