Фахівці лікарні "Охматдит" проведуть консультації для мешканців Бучі

Які столичні лікарі працюватимуть на виїзді

У Бучі для місцевих мешканців проведуть виїзну консультацію фахівці Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит". Про це поінформували у Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

Столичні лікарі працюватимуть у Бучі наступного тижня — 24 та 26 травня. Приймати пацієнтів будуть в приміщенні Бучанської гімназії, що розташована на вулиці Вишнева, 1.

"Просимо звернутися до ваших лікарів для отримання детальнішої інформації. Ми щиро вдячні нашим колегам за допомогу та таку цінну підтримку!" — йдеться в повідомленні Бучанської міської ради.

Для мешканців Бучі зі столичної лікарні "Охматдит" приїдуть невролог, ЛОР, ендокринолог, ортопед, гастроентеролог, алерголог, кардіолог, офтальмолог, дитячій гінеколог, медичний психолог та хірург-уролог. Лікарі проводитимуть такі обстеження, як аналіз крові з формулою та аналіз сечі, а також можна буде зробити УЗД щитовидної залози, ЕХО КГ та біохімічне дослідження крові за показаннями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві добудували новий корпус Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії.

Нагадаємо, у Києві лікарі Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" провели першу операцію в новій надсучасній операційній. Оперували дитину з пухлиною мозку. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, як захиститися від укусів кліщів — поради столичних медиків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися