Протаранив кілька машин: в Київській області у автобуса з пасажирами відмовили гальма (ФОТО, ВІДЕО)

На щастя, ніхто не постраждав

Під Києвом громадський транспорт виїхав на зустрічну і протаранив відразу кілька авто. Дорожньо-транспортна пригода сталася в селищі Віта-Поштова. Про це повідомляється в Telegram-каналі "dtp.kiev".

picture

За словами джерела, пасажирський автобус виїхав на зустрічну смугу руху і зачепив кілька проїжджаючих по дорозі автомобілів. За попередньою інформацією, у транспортного засобу відмовили гальма.

На опублікованому в Мережі відео видно, що автобус виїхав зі своєї смуги на зустрічну, зачепив легковик, потім об'їхав кілька машин, які стояли на світлофорі. Тільки після цього автобус повернувся у свою смугу, зупинився і люди змогли вийти.


В той момент в автобусі був повний салон пасажирів. На щастя, в результаті події ні водій, ні інші присутні в громадському транспорті, не постраждали.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що помер один з постраждалих в ДТП з вантажівкою в Києві. Про те, що трапилося розповів друг загиблого, який також постраждав в тому ДТП. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на трасі Київ-Чоп сталося серйозне ДТП. Водієві дивом вдалося вижити, оскільки легковик влетів у відбійник і бар'єрну огорожу наскрізь пройшло через машину. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися