Кияни занепокоєні навчанням дітей та закликали не вимикати світло в школах

До влади столиці звернулися з петицією

У Києві занепокоєні відсутністю можливостей для навчання дітей через відключення електроенергії та закликали не вимикати світло в школах. Відповідна петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської ради, передають "Коментарі".

Авторка петиції №11499 Євгенія Бугаєва закликала столичну владу підтримати вимогу киян, щоб світло в школах Києва не вимикали.

"Прошу долучитись і допомогти не вимикати електроенергію в школах. В зв'язку з відключення світла і інтернету (в зв'язку із світлом) в школах, діти, що навчаються дистанційно не мають змоги вчитися. Спочатку світла немає вдома, потім його вимикають в школі (і навпаки)", — зазначила Бугаєва.

За її словами, за тиждень у столиці дитина має змогу побувати на двох-трьох уроках.

"Це призведе до того, що навесні ми отримаємо великі упущення в навчанні. Якщо в школі буде постійно світло, школа буде мати змогу розглянути 2-змінне навчання, щоб всі діти були охоплені навчальним процесом", — додала авторка петиції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ДТЕК Київські електромережі відреагували на вимоги киян, викладені в петиції до столичної влади щодо контролю за відключеннями електроенергії та інших комунальних послуг у Києві. Авторка петиції №11447 Лана Воронцова обурена тим, що графіки відключень світла, що розробили компанії ДТЕК з Yasno, не працюють

Читайте також, що влада Києва не виключає блекауту в столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися