Ліцеї Київщини отримали сучасне обладнання для харчоблоків (ФОТО)

Оновили харчоблоки в розграбованих окупантами навчальних закладах

В Київській області в розграбовані російськими окупантами ліцеї доставили сучасне харчове обладнання. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, в межах реформи шкільного харчування нове обладнання отримали дев’ять закладів освіти Київської області.

"Це кулінарні системи, пароконвекційні печі, лінії роздачі, холодильники, морозильні камери та багато іншого корисного устаткування", — повідомив Кулеба.

Керівник Київської обласної військової адміністрації поінформував, що нове харчове обладнання отримали ліцеї у Макарівській, Великодимерській, Димерській, Ірпінській, Дмитрівській та Іванківській громадах.

"Тепер їдальні та харчоблоки мають інноваційне обладнання. Із нового семестру вони забезпечуватимуть якісне харчування для діток", — прокоментував Кулеба.

Нагадаємо, на Київщині тривають відновлювальні роботи у навчальних закладах, що були пошкоджені внаслідок повномасштабного вторгнення російських військ в Україну та ворожих обстрілів. В регіоні через бойові дії пошкоджено 141 школу та ліцей. Наразі в Ірпені завершують ремонт у школі, де навчаються понад 1700 дітей. В навчальному закладі були вибиті вікна, згоріла кухня та їдальня, зруйнований фасад і покрівля. На час ремонтних робіт школярі навчаються дистанційно.

Читайте також, як в Бучі представили проект фабрики-кухні. Його профінансує син відомого інвестора з США, бізнесмен і філантроп Говард Баффет. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися