На Київщині сотні дітей отримали планшети для навчання (ФОТО)

Кому подарували сучасні гаджети

Майже пів тисячі учнів однієї з громад в Київській області отримали планшети з освітніми програмами. Про це заявив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, сучасні гаджети отримав 451 школяр з Дмитрівської громаді. Школа у цій громаді була зруйнована під час бойових дій. Наразі в навчальному закладі тривають відновлювальні роботи. Для вчителів провели тренінг, щоб швидко інтегрувати пристрої в навчальний процес.

"З якісної освіти розпочинається майбутнє нашої країни. Попри повномасштабну війну, діти повинні навчатися й розвиватися", — прокоментував керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Нагадаємо, у Києві на Арсенальній площі для дітей відкрили святковий зимовий простір "Спільно Різдво". Тут можна записати трек із колядок та щедрівок із молодими українськими виконавцями, створити авторську різдвяну листівку, змайструвати солом’яного "павука" чи зробити маску до свята Маланки. Святкові заходи організував Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та партнери. Для дітей та молоді віком від 7 до 17 років підготували насичену програму з лекціями та майстер-класами. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучі одна з найбільш постраждалих під час бойових дій шкіл отримала унікальний інноваційний комплекс для навчання в умовах вимкнення електроенергії. Чотири коробки містять обладнання, що дозволяє вчителям працювати з учнями на комп’ютерах в умовах відсутності світла. Унікальний інноваційний комплекс вчителям Бучі подарував проект "Бібліотеки без кордонів".

Читайте також, що на реконструкцію школи під Києвом витратять майже дві сотні мільйонів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор

29 грудня 2022, 09:06

Дуже добре що подарували планшети , але навіщо було купувати iPad коли моливо було купити на android. Вийшло б у 2 рази більше планшетів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися