У дитсадку в Київській області ремонтують протирадіаційне укриття (ФОТО)

Що відомо про хід робіт

У Фастівському районі Київської області ремонтують укриття закладу дошкільної освіти. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної військової адміністрації.

За даними відомства, в Боярці ремонтують укриття закладу дошкільної освіти "Джерельце". У дитячому садочку проводять капітальний ремонт протирадіаційного укриття за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

"Капремонт передбачає укріплення зовнішніх стін, перекриття й підлоги. У сховищі облаштують санвузли і душові. Відремонтують мережі водопостачання, водовідведення, облаштують витяжну вентиляцію, генераторну, електричну проводку, освітлення, налагодять систему зв’язку. Встановлять підйомник для людей з інвалідністю", — йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації.

Зараз вже завершили гідроізоляцію стін, улаштування внутрішніх перегородок, внутрішнє опорядження приміщень. Триває облаштування інженерних мереж. Цей навчальний заклад відвідують близько трьохсот дітей. Укриття загальною площею 675 квадратних метрів розраховане на 320 осіб та зможе вмістити всіх вихованців разом із персоналом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бориспільському районі Київської області будують величезне укриття. Захисну споруду будують на території Іванківського ліцею. Гроші на об’єкт виділили з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Замовником виступає Київська обласна військова адміністрація.

Нагадаємо, що у Київській області відкрили нове сучасне укриття подвійного призначення. Захисну споруду збудували в Українській міській територіальній громаді на території Академічного ліцею № 1. Подробиці та відео — за посиланням.

Дивіться фото, як та де будують на Київщині ясла-садок на місці зруйнованого.

Джерело: https://t.me/kyivoda/12885


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися