В освітніх закладах Київської області посилили заходи безпеки

Які роботи вже виконали

Освітні заклади Київщини підвищують безпеку навчального процесу. Про це повідомили у Київській обласній державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, у 138 школах та 47 дитячих садках Київщини вже встановлено системи відеоспостереження. Завершено капітальні та поточні ремонти електричних мереж у 69 дитячих садках та 95 школах області.

Впродовж 2023 року у Київській області відкрили 66 класів безпеки, які обладнано всім необхідним. Завдяки цьому учні мають можливість набувати нових знань та досвіду щодо заходів безпеки. У 45 закладах освіти відремонтували пожежні гідранти, водойми або внутрішні протипожежні мережі.

Нагадаємо, у Фастівському районі Київської області в селищі Калинівка відкрили новозбудований дитячий садок "Пазлик". Зводити дошкільний навчальний заклад почали ще до повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. Новий дитсадок розрахований на пів сотні дітей. Його відвідуватиме малеча віком від трьох до шести років, в тому числі діти з особливими освітніми потребами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Славутичі на території дитячого садка №8 "Теремок" розпочалося будівництво нової захисної споруди. Будівельні роботи виконують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Наразі на об’єкті ведуться земляні роботи та розробка котловану.

Читайте також, як у Києві через будівництво укриття у дитсадку обвалилася стеля.

Джерело: https://t.me/kyivoda/13461


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися