Перший в Україні науковий цирк відкрився у Києві (ФОТО)

Відвідати експозицію можна безкоштовно

У Києві з унікальної експозицією та цікавої програмою відкрився перший в Україні науковий цирк. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації.

За даними відомства, відвідати науковий цирк можна до кінця січня у Музеї науки Малої академії наук України, розташованому в ТРЦ Gulliver.

"У програмі незвичайне наукове шоу "Атом у дії", де можна побачити цікаві експерименти з перетворення побутових предметів та розсекречування відомих фокусів. Крім того, кожен зможе особисто взаємодіяти з різноманітними експонатами та досліджувати оптичні ілюзії", — зазначили в Управлінні туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації.

Вхід безоплатний за умови попередньої реєстрації на сайті, де можна забронювати зручний для відвідування час.

·       Графік роботи: середа-неділя, 12:00-18:00.

·       Адреса: Спортивна площа, 1А (ТРЦ "Гулівер", 4 поверх).

В Управлінні туризму та промоцій Києва оприлюднили фото експозиції в науковому цирку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені запрацює історико-краєзнавчий музей. Відвідати заклад можна безкоштовно з 11 січня. Подробиці та графік — за посиланням.

Нагадаємо, що столичні митники вилучили артефакти козацької доби та часів Київської Русі. Сокири без топорища з ознаками старовини виявили у трьох посилках. Артефакти прямували від одного відправника з Дніпропетровщини до США. Предмети було задекларовано як декоративні.

Читайте також, що на реставрацію історичного будинку у Києві витратять десятки мільйонів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися