Важливий соціальний об’єкт відкриють у Київській області

Які послуги можна буде отримати та кому

У Бучі планують відкрити центр реабілітації дітей з інвалідністю. Про це розповів Бучанський міський голова Анатолій Федорук, передають "Коментарі".

За його словами, для закладу реабілітації вже обрали локацію по вулиці Вокзальній, поруч зі школою №5. Заклад матиме три напрямки — центр раннього втручання, реабілітація та інклюзивно-ресурсний центр.

"Все в одному приміщенні — для зручності батьків та дітей. Тут працюватимуть дефектологи, реабілітологи, психологи, масажисти тощо. Плануємо залучити значну кількість спеціалістів", — розповів мер Бучі.

Реалізовувати проєкт допомагають міжнародні благодійні фонди та БО "Надія і житло для дітей", який вже давно працює у Бучанській громаді.

"Приміщення у нас є, але воно потребує реконструкції. Цільове фінансування залучаємо з міжнародних фондів. Зокрема, до проєкту вже долучилися Всесвітній фонд сиріт з США. У нас в гостях був президент Рон Джонсон та волонтерка Бріджит Хагерті", — прокоментував Федорук.

Бучанський міський голова додав, що у громаді є майже 400 діток з особливими потребами, котрим потрібен повноцінний розвиток.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань витратить мільйони на обслуговування автомобілів та офісу у Києві. За послуги з комплексного обслуговування адміністративної будівлі та прилеглої території готові заплатити майже 3,4 мільйони гривень, за обслуговування автомобілів — 1,2 мільйони гривень. Обидва аукціони призначені на 15 січня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Господарський суд Києва відкрив провадження за позовом Національного агентства з питань запобігання корупції про визнання недійсними договорів щодо оренди землі під штрафмайданчики поліцією. В діях посадовців столичної поліції виявили ознаки злочину, а саме — розтрату чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинену в особливо великих розмірах. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві витратять мільйони гривень на десятки скляних зупинок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися