Школярі з Бучі стали призером Всеукраїнської шахової ліги

Команда посіла друге місце

Команда Бучанської спеціалізованої загальноосвітньої школи №5 посіла друге місце у турнірі Академічної ліги у Всеукраїнській шкільній шахівниці. Про це повідомили у Бучанській міськраді.


Раніше повідомляли "Коментарі", що неподалік Києва планують побудувати спортивну базу для збірних команд України з футболу. Новий інфраструктурний об'єкт обговорювали влітку. Спортивна база для збірних команд України з футболу має з'явитися у селі Княжичі у Броварському районі Київської області. Влітку голова Київської ОДА на виїзній нараді у Княжичах аналізував концепцію будівництва бази, а також умови її енергозабезпечення, газифікації та водопостачання.


Також у столиці Румунії у місті Бухаресті відбувся головний турнір з Dota 2 – The International 10. Призовий фонд становив 40 млн доларів. Одним із переможців став 18-річний Ілля Мулярчук із міста Буча Київської області. Про це повідомляє видання Tribuna. Ілля Мулярчук виявився наймолодшим учасником ігрового турніру.


Зазначається, що в ході турніру хлопцеві вдалося здійснити три ремпейджі (коли один гравець поодинці вбиває п'ятьох ворогів поспіль). За всю історію плей-офф The International було лише 6 ремпейджів. Після закінчення турніру 18-річний уродженець Бучі став одним із переможців і виграв 3,6 млн доларів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися