Під Києвом побудують базу для збірних команд України з футболу

Що відомо про новий спортивний об’єкт

Неподалік Києва планують побудувати спортивну базу для збірних команд України з футболу. Про це розповів голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передають "Коментарі".

За його словами, новий інфраструктурний об’єкт обговорювали влітку. Спортивна база для збірних команд України з футболу має з’явитися у селі Княжичі у Броварському районі Київської області. Влітку очільник Київської ОДА на виїзній нараді у Княжичах аналізував концепцію будівництва бази, а також умови її енергозабезпечення, газифікації та водопостачання.

Відомо, що проєкт буде реалізовуватись у рамках національної програми "Велике будівництво". Зараз триває процедура відкритих торгів щодо розроблення проєктної документації по об’єкту. Ці роботи планують виконати наступного року. Інші подробиці поки що невідомі.

Нагадаємо, у Броварах знесуть будівлю спортивного комплексу "Металург". Відповідне рішення ухвалили під час засідання постійної депутатської комісії з комунальних питань міськради. Зараз будівля спортивного комплексу "Металург" перебуває у вкрай незадовільному стані. Споруду планують повністю демонтувати заради будівництва нового спортивного комплексу із басейном.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає понад 20 гектарів, половину з них планують забудувати цього року.

Читайте також, коли у Голосіївському районі Києва добудували та відкрили урбан-парк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися