На Київщині за 114 мільйонів гривень добудують школу

Як зміниться навчальний заклад після ремонту

У Київській області в рамках національної програми "Велике будівництво" проведуть реконструкцію школи у селі в Бориспільському районі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної державної адміністрації.

Реконструкція школи І-III ступенів розпочнеться у селі Проців. Площу будівлі навчального закладу збільшать на 3,4 тисячі квадратних метрів. На цій площі облаштують додаткові навчальні класи, їдальню та спортивний зал. В проєкті реконструкції школи також передбачили облаштування медпункту, актової зали та приміщення для трудового навчання.

Як повідомив заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик, реалізація проєкту забезпечить додатковими навчальними місцями понад 260 учнів і роботою 23 працівників. Загальна вартість будівництва навчального закладу становить понад 114 мільйонів гривень. Фінансування проєкту планується з обласного бюджету Київської області.

Нагадаємо, у Київській області цього року будуватимуть і ремонтуватимуть школи у селах. У рамках національної програми "Велике будівництво" збудують дві нові школи, в одній добудують корпус, а ще два навчальних заклади капітально відремонтують. Побудувати нові середньої загальноосвітні школи планують у селищі міського типу Чабани у Фастівському районі та у селі Гора Бориспільського району Київської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва збудують школу з басейном. Новий навчальний заклад планують збудувати у четвертому мікрорайоні житлового масиву Позняки. Подробиці — в нашому матеріалі.

Окрім того, у Деснянському районі Києва розпочнуть будівництво загальноосвітньої школи. На новий навчальний заклад на вулиці Лісківській у 24-му мікрорайоні житлового масиву Вигурівщина-Троєщина готові витратити понад 516 мільйонів гривень. Тендер на пошук підрядника оголосили на початку лютого, а аукціон запланований на 13 квітня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися