Поїдемо на роботу до Києва: названі професії, які потрібні

Заробити в Києві можуть інженери і стоматологи

Київ вабить приїжджих своїми можливостями. Люди вважають, що вже переросли рівень свого міста і прагнуть реалізувати себе в столиці. Так, "Коментарі" писали про те, що тернопільський шоумен Сергій Притула заявив про свої амбіції про крісло мера Києва. Втім, його шанси вже оцінили українські експерти. А в цей час фахівці визначили топ найвигідніших і високооплачуваних професій на біржі праці. Про це свідчать дані ринку.

Найпопулярнішою вакансією на цей час вважається посада інженера-конструктора. У цій сфері зарплата становить в середньому близько 50 тисяч гривень з офіційним оформленням і всілякими соціальними гарантіями. Роботодавцям важливий стаж - це є одним з важливих критеріїв. Шанси отримати роботу вище у тих, хто має більше ніж три років досвіду.

Не відстають від бажання придбати фахівця і в інформаційній сфері. Майбутньому працівнику обіцяють понад п'ятдесят тис. грн. за знання сучасних СММ технологій і вміння користуватися сучасними програмами редагування і фотошопа. Експерти вважають, що фахівці володіють англійською мовою, будуть розглядатися в першу чергу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" вже писав про те , що до карантинні заходи та обмеження істотно відбилися на економіці України. Багато з громадян втратили роботу. Не залишився осторонь і Київ. Так, за час з 12 березня по 11 серпня в Києві зареєстровано 25,3 тисячі безробітних.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися