Євро-2020: де у Києві подивитися матч "Україна-Англія"

Трансляцію футбольного матчу у столиці анонсувала "Укрзалізниця"

У Києві подорожуючі зможуть подивитися футбольний матч між Україною та Англією Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020) на залізничних вокзалах. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

Після того як збірна України з футболу перемогла Швецію з рахунком 2:1 на стадіоні "Хемпден Парк" в шотландському Глазго, у чвертьфіналі Євро-2020 українські футболісти зустрінуться з англійськими. Змагання відбудуться у суботу, 3 липня, о 22:00 за київським часом. У Києві вболівальники зможуть подивитися онлайн-трансляцію футбольного матчу на Центральному та Південному залізничних вокзалах столиці.

Нагадаємо, нападник української збірної Артем Бєсєдін не зможе виступити за національну команду в рамках Євро-2020. Під час футбольного матчу зі Швецією він отримав травму. Це сталося через грубе порушення правил гравцем шведської збірної Маркусом Даніельссоном. Натомість гол нападника збірної України з футболу Артема Довбика увійшов в історію, як найпізніший переможний забитий м'яч в історії чемпіонатів Європи. Українському футболісту вдалося забити гол збірній Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020 на 121-й хвилині гри.

Матч між національними командами України та Швеції в 1/8 фіналу Євро 2020 у столиці транслювали безкоштовно. Свято футболу показували на екранах ТРЦ "Гулівер" на Спортивній площі, а також на залізничних вокзалах Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Національному спортивному комплексі "Олімпійський" облаштують фан-зону для перегляду матчів збірної України на Чемпіонаті Європи з футболу. Фанатам збірної України обіцяють комфортні умови для перегляду, фудкорт з їжею та напоями, а також розважальну програму з можливістю виграти призи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися