Київський бізнесмен Бродський назвав Шевченка зрадником

Київський бізнесмен і політик Михайло Бродський назвав зрадником колишнього головного тренера національної збірної України з футболу через його відхід із команди. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, тренер, який знаходиться на такій посаді, не має права вимагати підвищення зарплати. Він зазначив, що для Шевченка мало бути честю працювати головним тренером збірної, а три мільйони доларів, на думку Бродського, може просити тільки зрадник.

Бродський також написав, що у Шевченка було три мільйони доларів на весь тренерський штаб, проте його попросили займатися ще й молодшими українськими збірними, але для цього потрібно було частіше приїжджати в Україну.

Нагадаємо, що недавно форвард київського "Динамо" і збірної України з футболу Артем Бесєдін показав тренування після жахливої травми ноги в матчі проти збірної Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020. Про це стало відомо зі сторінки футболіста в Instagram.

Футболіст показав, як підтримує фізичну форму після серйозної травми на чемпіонаті Європи. Він виклав відео в історію, на якому підтягується на турніку з гіпсом на лівій нозі. Запис Бесєдін підписав фразою про те, що труднощі надають речам ціну.

Раніше Бесєдін викладав фотографію з відпочинку в Туреччині, де він вільно прогулювався біля басейну. Вона викликала сумніви в його травмі у медіа, проте пізніше з'ясувалося, що фото було зроблено ще до поїздки нападника на Євро-2020.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

25 серпня 2021, 05:49

Это не предатель- это гейропейский пидор. Как мило он в лондоне воспитывает своих гей сыночков. Щас все кончим от умиления. ЗАПРЕТИТЬ ЭТОЙ МРАЗИ И ЕГО ГЕЙ-РОДЫЧАМ ПОСЕЩАТЬ УКРАИНУ. ОТБОРАТЬ ВСЕ ЗВАНИЯ ЛЬГОТЫ И ПРОЧЕЕ.... И ВСЕХ ГЕЙПОДОБНЫХ.......... ТУТ ЕЩЕ ОДИН ЕСТЬ ВЕЛИКИЙ НЕМЕЦКИЙ ГЕЙ-МЕР............. СКОРО ЭТОТ ПИДОР СВАЛИТ В ГЕЙРМАНИЮ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися