Спецпризначенець з Києва став чемпіоном Європи з бойових мистецтв (ВІДЕО)

Правоохоронець виступав в складі офіційної збірної команди України

Київський поліцейський Микита Нємикін в складі офіційної збірної команди України взяв участь у міжнародних змаганнях, що проходили в Угорщині. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

Змагання відбулися у місті Залаегерсег. У них взяли участь двоє співробітників полку поліції особливого призначення. У складі збірної команди України поліцейські виступали у восьми розділах єдиноборств. Майстер спорту України лейтенант поліції Микита Нємикін загалом провів дев’ять поєдинків. У них він здобув по чотири перших та чотири других місця у ваговій категорії 74 кілограмів.

Спецпризначенець поліції Києва Микита Нємикін виконав спортивну кваліфікацію "майстер спорту міжнародного класу". Наступного року у жовтні він буде представляти Україну на Чемпіонаті світу з бойових мистецтв в Італії.


Нагадаємо, у Броварах знесуть будівлю спортивного комплексу "Металург". Відповідне рішення ухвалили під час засідання постійної депутатської комісії з комунальних питань міськради. Зараз будівля спортивного комплексу "Металург" перебуває у вкрай незадовільному стані. Споруду планують повністю демонтувати заради будівництва нового спортивного комплексу із басейном.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає понад 20 гектарів, половину з них планують забудувати цього року.

Читайте також, коли у Голосіївському районі Києва добудували та відкрили урбан-парк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися