Нову школу бойових мистецтв готують до відкриття під Києвом (ФОТО)

Що відомо про спортивний об’єкт

У Бучі готують до відкриття нова дитячо-юнацька спортивна школа бойових мистецтв. Про це повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук, передають "Коментарі".

За його словами, зараз на спортивному об’єкті тривають роботи внутрішнього оздоблення. Нову школу бойових мистецтв Бучанській громаді подарував народ Тайваню, який підтримує місто в гуманітарних цілях.

"У будівлі розмістимо боксерський ринг та два татамі. Ці зони будуть розділені ширмою, щоб можна було проводити окремі заняття. Тут зможуть одночасно тренуватися до сорока дітей та підлітків", — розповів Федорук.

Бучанський міський голова оприлюднив фото, як виглядатиме нова дитячо-юнацька спортивна школа бойових мистецтв у Бучі, що розташована по вулиці Києво-Мироцькій.

Нагадаємо, у Бучі з’явиться лікарня відновного лікування та реабілітації, яка буде обладнана за європейськими та американськими стандартами. Медичний заклад на понад сотню ліжок у цьому році спроєктує та побудує AMC Healthcare. Це американські розробники та експерти зі створення лікарень. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва виставили на продаж будівлю знаменитого ринку-шайба, розташованого поруч з Південним вокзалом. Ринок був побудований у Києві у 1973 році за проєктом архітектора Алли Оніщенко — одної з небагатьох жінок-архітекторів епохи київського модернізму. На місці ринку-шайба планують збудувати новий торговий центр.

Читайте також, що у Київській області за десятки мільйонів відремонтують амбулаторію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися