Спортсменка з Київської області стала чемпіонкою світу з MMA (Фото)

Юна спортсменка Анастасія Голінко, яка є уродженкою Миронівки Київської області , стала чемпіонкою світу зі змішаних єдиноборств MMA. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Віталій Костюк.

Повідомляється, що в загальному заліку чемпіонату українська збірна випередила непереможні до цього збірні Росії та США. За підсумками трьох змагальних днів Чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств MMA серед дітей, юнаків та юніорів у Болгарії українські спортсмени завоювали 17 золотих, 18 срібних і 17 бронзових медалей.

Збірна України посіла перше місце, друге і третє зайняли росіяни і американці відповідно.

Нагадаємо, що у Києві в рамках державної програми "Велике будівництво" побудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс побудують в Києві на території "ВДНХ". Загальна площа об'єкта становить 22 гектари, половину з них планують забудувати до кінця цього року. Автори концепції спортивного парку в столиці - компанія по трансформації міських просторів Big City Lab та урбаніст із Литви Тадас Йонаускіс.

На території нового спорткомплексу будуть розташовані бігові і велодоріжки, локації для занять TRX, кросфітом, йогою і фітнесом. У парку також облаштують зони з тренажерами для силових і кардіотренувань, встановлять столи для настільного тенісу. Крім того, спортивний об'єкт буде мати баскетбольні та футбольні майданчики, скалодром, скейтпарк і басейн з трампліном.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

2 серпня 2021, 19:54

А каток?

Юра

2 серпня 2021, 17:44

Юра, справа

Юра

2 серпня 2021, 17:44

Чемпион а справа или слева?

Ксенія

2 серпня 2021, 11:30

пишаємося тобою дівчинко! великих перемог у майбутньому!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися