У Київську область приїдуть тренери з США

Всі бажаючі зможуть поспілкуватися з тренерами і задати будь-які питання

У серпні в місто Біла Церква, що на Київщині, приїдуть тренера з баскетболу з Америки, щоб провести майстер-клас для підлітків.

Президент ГО "Білоцерківська Федерація Баскетболу" Дмитро Пелехатий зазначив що захід відбудеться 7 серпня в ДЮСШ 1 за адресою вул. Героїв Небесної Сотні, 46. Американські тренери будуть вести майстер-клас з 10 до 13 годин.

За інформацією джерела, серед тренерів буде Даррелл Патілло, який вже протягом десяти років викладає баскетбол в середній школі в США.

Другим відомим тренером стане заступник. директора Sports Reach Ендрю Хаммонд. Раніше він був тренером по індивідуальній підготовці у чоловічій баскетбольній команді Університету Західного Кентуккі.

Баскетболіст і тренер Зак Арінгтон в цей день також відвідає захід. Спортсмен займався організацією спортивних таборів у різних країнах світу.

Ще одним гостей на майстер-класі стане Дмитро Базелевський, який раніше грав у "Спартак", "Денді-Баскет" і багатьох інших. Базелевський також є кращим баскетболістом України 1997 року.

Після майстер-класу всі охочі зможуть поспілкуватися з тренерами та поставити свої питання. Також спортсмени зможуть розповісти підліткам про те, як потрапити на навчання в школу або ж коледж США.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що спортсменка з Київської області стала чемпіонкою світу з MMA. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві побудують найбільший спортивний комплекс в Україні.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися