У Києві відкрили нову локацію для настільного тенісу (ФОТО)

Де можна пограти безплатно

У Голосіївському районі Києва на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") тепер можна пограти у настільний теніс. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

Нова спортивна локація з’явилася на території урбан-парку. Тут встановили кілька тенісних столів. Безплатно пограти у настільний теніс на "ВДНГ" запрошують всіх охочих. Вхід на територію урбан-парку вільний і доступний у будь-який час.

Як виглядає нова спортивна локація, можна подивитися на світлинах, оприлюднених Національним комплексом "Експоцентр України".

Нагадаємо, у Бучі відкрили Академію спорту. Сучасний спортивний комплекс обладнали усім необхідним як для тренувань, так і для змагань. Спортивний заклад будувався з дотриманням норм інклюзивності. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає понад 20 гектарів, половину з них планують забудувати цього року.

Читайте також, коли у Голосіївському районі Києва добудували та відкрили урбан-парк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися