В Олімпійському центрі у Києві триває масштабне будівництво (ВІДЕО)

Роботи ведуться одразу на кількох об’єктах спортивного комплексу

У Києві на території держпідприємства "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" тривають масштабні будівельні та ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію національної програми "Велике будівництво".

На території Олімпійського спортивного центру "Конча-Заспа" триває реконструкція комплексного ігрового залу. Новий корпус спортивної споруди майже завершено. На об’єкті працюють будівельники та важка техніка.

 

В Олімпійському навчально-спортивному центрі "Конча-Заспа" також будують плавальний комплекс. Зводити спортивну споруду олімпійського класу почали нещодавно. Зараз тривають земляні роботи та закладка фундаменту, на території працює важка будівельна техніка. Масштаби нового об’єкта спортивної інфраструктури можна оцінити на відео.

 

У Конча-Заспі проводять реконструкцію легкоатлетичних секторів Олімпійського навчально-спортивного центру. Ремонтні роботи на одному з секторів майже завершені. На відео можна побачити оновлені бігові доріжки та що ремонтують на спортивному об’єкті зараз.

 

Окрім того, на території Олімпійського спортивного центру "Конча-Заспа" почали будувати готель для спортсменів. У готелі будуть комфортні та люксові номери. Загальна вартість робіт з реконструкції будівель та будівництва нових споруд складає понад 255 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у Бучі на День Незалежності України відкрили Академію спорту. Сучасний спортивний комплекс обладнали усім необхідним як для тренувань, так і для змагань. Він будувався з дотриманням норм інклюзивності. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає 22 гектари, половину з них планують забудувати цього року.

Читайте також, що у Голосіївському районі Києва добудували та відкрили урбан-парк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися