На Київщині будують новий спортивний комплекс (ФОТО)

Як тривають роботи на об’єкті

У Київській області тривають будівельні роботи зі зведення спортивно-оздоровчого комплексу у Міроновці. Як змінюється об’єкт показав координатор національної програми "Велике будівництво" Юрій Голик, передають "Коментарі".

У Миронівці у рамках національної програми "Велике будівництво" триває будівництво спортивно-оздоровчого комплексу. Він буде першим та єдиним у цьому населеному пункті. У Миронівській громаді поки що немає жодного спортивного комплексу. Новий оздоровчий заклад будують для місцевих мешканців з дотриманням новітніх будівельних та теплозберігаючих технологій.

Новий спортивний комплекс зможе приймати 246 осіб на день. Планується, що заклад працюватиме в три зміни. Тут проводитимуть тренування та спортивні змагання. Завершити будівельні роботи на спортивно-оздоровчому комплексі в Миронівці мають до кінця цього року.

Нагадаємо, у Броварах знесуть будівлю спортивного комплексу "Металург". Відповідне рішення ухвалили під час засідання постійної депутатської комісії з комунальних питань міськради. Зараз будівля спортивного комплексу "Металург" перебуває у вкрай незадовільному стані. Споруду планують повністю демонтувати заради будівництва нового спортивного комплексу із басейном.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає понад 20 гектарів, половину з них планують забудувати цього року.

Читайте також, коли у Голосіївському районі Києва добудували та відкрили урбан-парк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися