На Київський обласний ліцей-інтернат чекає масштабна реконструкція

Які роботи запланували виконати у спортивному закладі

У Київському обласному ліцеї-інтернаті фізичної культури та спорту, розташованому у Білій Церкві, проведуть дві черги реконструкції. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на оприлюднену інформацію у системі ProZorro.

Замовником розробки проєктної документації щодо реконструкції ліцею-інтернату у Білій Церкві виступає Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації. На це готові були витратити понад сім мільйонів гривень. Заклад розташований у Білій Церкві на вулиці Леваневського, 52/4.

На аукціоні за замовлення змагалися два учасники. Перемогу у тендері одержало київське підприємство "Всеукраїнський центр державно-приватного партнерства". Підрядник виконає роботи за 6,74 мільйони гривень. Підготувати проєкт з реконструкції комунального закладу мають до 31 грудня 2022 року.

Роботи з реконструкції ліцею-інтернату планують провести у дві черги. У документації на першу чергу мають передбачити будівництво легкоатлетичного манежу. На об’єкті повинні побудувати тренажерний зал, сектори для стрибків та штовхання ядра, тенісний корт, стадіон, бігові доріжки, а також майданчики для баскетболу та волейболу. Друга черга реконструкції стосується п’ятиповерхової будівлі адміністративного блоку ліцею-інтернату.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на території ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" тривають масштабні будівельні роботи. Зокрема, тут зводять будівлю плавального комплексу. Зводити споруду олімпійського класу почали кілька місяців тому. Зараз на новому інфраструктурному об’єкті тривають земляні роботи та закладка фундаменту.

Нагадаємо, у Бучі відкрили Академію спорту. Сучасний спортивний комплекс обладнали усім необхідним для змагань та тренувань. Заклад будували з дотриманням норм інклюзивності. Окрім того, у Києві збудують найбільший спортивний кластер України. Новий спорткомплекс з’явиться на території "ВДНГ". 

Читайте також, коли у Славутичі відкриють оновлений басейн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися