На Київщині збудують спорткомплекс із льодовою ареною

Що відомо про новий інфраструктурний об’єкт

В Ірпені готуються до будівництва нового спортивного комплексу з льодовою ареною. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної державної адміністрації.

Новий спорткомплекс із льодовою ареною в Ірпені планують реалізувати у рамках національної програми "Велике будівництво". Цей інфраструктурний об’єкт планують зробити черговим спортивним "магнітом". У спортивному комплексі планують виховувати юних чемпіонів України та проводити дозвілля усіх любителів зимових видів спорту Бучанської громади.

На будівництво спортивного комплексу з льодовою ареною в Ірпені оголосили тендер. Вартість робіт оцінюють у 179 мільйонів гривень. Фінансувати проєкт планують із державного та місцевого бюджетів. Левову долю фінансування у 90% від вартості надійде саме від держави. Зараз приймають пропозиції від учасників тендеру. Аукціон планують провести 28 лютого.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на лівому березі Дніпра у Києві для проведення матчів чоловічого чемпіонату Європи з баскетболу серед національних збірних у 2025 році збудують багатофункціональний спортивно-концертний комплекс.

Нагадаємо, під Києвом планують побудувати навчально-тренувальну базу національних збірних команд України з футболу. Новий спортивний об’єкт з’явиться у селі Княжичі Броварського району Київської області. Тендер на розроблення проєктної документації для будівництва навчально-тренувальної бази національних збірних команд України з футболу завершили наприкінці грудня. Витратити лише на проєктні роботи планують майже 44 мільйони гривень.

Торік у Бучі відкрили Академію спорту. Сучасний спортивний комплекс обладнали усім необхідним для змагань і тренувань. Заклад будували з дотриманням норм інклюзивності. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися