В Андріївській церкві проведуть кілька чудових концертів

Оприлюднена афіша на червень

Національний будинок органної та камерної музики України анонсував проведення концертів в Музеї "Андріївська церква" у Києві на червень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

У червні в столиці кожної неділі о 18:00 пропонують окрему музичну програму. Відкриває сезон цього місяця концерт під назвою "Подих життєдайного бароко". Наступного тижня можна відвідати "Шедеври барокової музики", 19 червня — "У променях сонячного бароко". Завершить сезон у червні концерт під назвою "Італія – музика в архітектурі", що запланований на 26 червня.

"Наші концерти в Андріївській церкві – це гарантовано незабутні враження від яскравої класичної музики і величної архітектури", — обіцяють організатори.

Національний будинок органної та камерної музики України рекомендує запросити на культурні програми до Музею "Андріївська церква" рідних та коханих. В установі також оприлюднили детальну афішу на червень.


Раніше портал "Коментарі повідомляв, що інсталяцію з квітів "Привид Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція".

Окрім того, у Києві можна побачити патріотичну квіткову композицію, створену на честь гусей, які "збили" літак російських окупантів над Україною. "Бойовий" гусь знаходиться біля одній зі станцій столичного метро.

Нагадаємо, Київська дитяча залізниця у суботу, 4 червня, розпочинає черговий сезон пасажирських перевезень. Дивіться графік роботи та розклад руху поїздів за посиланням.

Читайте також, що у ботанічному саду Києва відкривають для відвідувачів розарій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися