У столиці проводять екскурсії "Київ незламний" (ФОТО)

Що відомо про програму

У Києві проводять екскурсії, присвячені історії столиці, що пережила багато війн, а нещодавно героїчно боронилася від російських військових. Про це розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передають "Коментарі".

Піша екскурсія під назвою "Київ незламний" безкоштовна. Її проводять у столиці щовихідних. Перший заступник мера столиці Микола Поворозник зазначив, що прогулянки присвячені Дню Києва та історії столиці.

"Щоб охопити більшу аудиторію, за окремим розкладом екскурсії також організовують англійською мовою", – прокоментував Поворозник.

Для безпеки учасників екскурсії на маршруті є укриття, куди можна спуститися в разі повітряної тривоги. Для участі потрібно зареєструватися на екскурсію. Це можна зробити на сторінці Управління туризму та промоцій КМДА у Facebook.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичний сімейний парк відпочинку "Співоче поле" підготував нові розваги. На відвідувачів чекають трьохметрові казкові герої-пухнастики, що оживають за допомогою аніматроніки. В зоні відпочинку багато яскравих фотозон та пухнастих фігур, є напої та смаколики. Насолоджуватись свіжим повітрям, схилами Дніпра та зеленими краєвидами можна у лаунж-зоні з пуфами та гамаками.

Нагадаємо, інсталяцію з квітів "Привид Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція". Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Читайте також, що киян запрошують проголосувати за найкращу патріотичну композицію з квітів у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися