У Києві перевірили парки на вибухонебезпечні предмети (ФОТО)

Які локації небезпечно відвідувати

Всі парки та сквери у Києві обстежили на вибухонебезпечні предмети. Про небезпечні зони для відпочинку розповіли у Київській міській військовій адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними мерії столиці, кияни та гості Києва можуть гуляти всіма парками та скверами за винятком декількох локацій. Небезпечно відвідувати наступні зони відпочинку — парки "Муромець", “Борців за свободу та незалежність” та “Деснянський”. Також небезпечними для відпочинку поки що залишаються частини Маріїнського парку, парку “Кіото”, парку “Лиса гора", парку на острові Труханів та парку “Пуща-Водиця".

"Всі інші парки — безпечні для відвідування", — заявили в КМДА.

В мерії столиці додали, що нетехнічне обстеження лісо-паркових зон на виявлення вибухонебезпечних предметів проводили працівники Головного управління ДСНС України у Києві спільно із Мобільним рятувальним центром швидкого реагування.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичний сімейний парк відпочинку "Співоче поле" підготував нові розваги. На відвідувачів чекають трьохметрові казкові герої-пухнастики, що оживають за допомогою аніматроніки. В зоні відпочинку багато яскравих фотозон та пухнастих фігур, є напої та смаколики. Насолоджуватись свіжим повітрям, схилами Дніпра та зеленими краєвидами можна у лаунж-зоні з пуфами та гамаками.

Нагадаємо, інсталяцію з квітів "Привид Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція". Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Читайте також, що киян запрошують проголосувати за найкращу патріотичну композицію з квітів у столиці.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/316


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися