На Київщині працює найбільша страусина ферма в Україні (ФОТО)

Що цікавого можна побачити на цій локації

У Київській області працює найбільша страусина ферма на території України. Про те, що цікавого можна побачити тут, розповіли в Управлінні туризму Київської обласної адміністрації, передають "Коментарі".

Страусину ферму у Київській області створили у квітні 2001 року. У село Ясногородка із Бельгії завезли перших страусів. Вже через два місяці на фермі народилися перші українські страусенята. У туристичній локації Долина страусів можна дізнатися про спосіб життя, характер та звички найбільших у світі птахів. Страуси з великою цікавістю реагують на відвідувачів. Вони можуть підійти, станцювати або просто бавитися з людьми.

Окрім того, у Долині страусів розташована равликова ферма та контактний зоопарк. Тут є верблюди, лами, бізони, різні птахи та інші тварини. На страусиній фермі є власні виноградники та виробляють вино, а у сховищі для напоїв можна відвідати музей та дегустаційну залу.

Нагадаємо, сімейна пара із Києва переїхала в село в Черкаській області та відкрила свою страусину ферму. Про створення такої ферми подружжя мріяло протягом десяти років. Вадим і Тетяна Аннишинець переїхали жити в село Глушки та почали розвивати свою ферму. Зараз у них живе шість чорних африканських страусів. Попри невелику кількість птахів, на ферму вже приїжджають туристи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у міжнародний аеропорт "Бориспіль" прибули з Амстердама три самки пінгвінів Гумбольдта — Шарлотта, Агата і Маргарет.

Читайте також: Київський зоопарк привіз тварин для малечі в "Охматдит".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Евгений

24 жовтня 2021, 17:38

Слава Украине! Скоро будет и не такое!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися