Київський зоопарк привіз тварин для малечі в "Охматдит" (ФОТО)

Маленькі пацієнти отримали неймовірні позитивні емоції

До Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" завітали працівники Київського зоопарку, щоб подарувати дітям позитивні емоції від спілкування з тваринами, інформують "Коментарі" з посиланням на повідомлення Київського зоопарку.

"Черговий візит Київзоо до НДСЛ "Охматдит" разом з тваринками-асистентами юннатського зоокуточка. Яскраві емоції й дорослих, і дітлахів супроводжували нашу зустріч! Немає нічого приємнішого, ніж бачити радісні обличчя щасливих дітлахів!" — йдеться у повідомленні Київського зоопарку.

Неймовірні позитивні емоції маленьких пацієнтів Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" від спілкування з тваринами можна побачити на світлинах, які оприлюднив Київський зоопарк.

Нагадаємо, Київський зоологічний парк запрошує відвідувачів насолодитися осінньою прогулянкою за новим графіком.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що десятки особин рідкісного європейського хом’яка шукатимуть нову домівку на схилах Дністра у Чернівецькій області. Київський зоопарк спільно з Національним природним парком "Хотинський" з 2019 року проводить програму з розмноження та відновлення хом’яка у дикій природі на території України. Хом’як європейський занесений до Червоної книги України та визнаний критично загрозливим видом Міжнародним союзом охорони природи.

Читайте також, що у Київському зоопарку відкрили пташине королівство.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Лана

24 жовтня 2021, 12:18

Супер! Вот молодцы ))) Даже приятно читать такую новость - а то все проблемы и проблемы. Надо больше позитива !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися