У Київському зоопарку змінили режим роботи

У закладі перейшли на осінній графік

Київський зоологічний парк запрошує відвідувачів насолодитися осінньою прогулянкою за новим графіком. Про зміни у розкладі роботи Київського зоопарку повідомили у закладі, передають "Коментарі".

Розклад роботи квиткових кас Київського зоопарку змінили з 27 вересня. Тепер придбати квитки у понеділок можна з 12:00 до 17:00, а з вівторка по неділю з 9:00 до 17:00. Відвідувачам також повідомили, що знаходитись на території Київського зоопарку можна до 18:30.

У Київському зоопарку додали, що скоро на території закладу організують гарбузовий тиждень, а показові годування тварин у рамках кавунового тижня вже закінчилися.

У липні у Київському зоопарку для індійського слона Хораса відкрили оновлений літній вольєр із тіньовим навісом у вигляді скульптури "Баобаб". Штучна споруда створює атмосферу африканської савани. Незвичайну скульптуру-навіс виготовили з фібробетону на металевому каркасі. Висота споруди становить майже дев'ять метрів, а діаметр крони — десять метрів. Окрім того, для горіли Тоні на відкритому просторі облаштували новий вольєр. Також в Київському зоопарку народилися кошенята рідкісної породи.

Нагадаємо, що у Київському зоопарку мешкають тигри на прізвисько Амба, Малиш і Рена. Про характер диких тварин та їхні звички портал  "Коментарі" розповідав раніше. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що десятки особин рідкісного європейського хом’яка шукатимуть нову домівку на схилах Дністра у Чернівецькій області. Київський зоопарк спільно з Національним природним парком "Хотинський" з 2019 року проводить програму з розмноженню та відновленню хом’яка у дикій природі на території України. Хом’як європейський занесений до Червоної книги України та визнаний критично загрозливим видом Міжнародним союзом охорони природи.

Читайте також, коли можна буде жити у Чорнобильській зоні та як почуваються у зоні відчуження дикі тварини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися