У центральному автовокзалі Києва облаштували фотозони (ФОТО)

Як виглядають святкові локації

У Києві в приміщенні центрального автовокзалу підготували фотозони до новорічних та різдвяних свят. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "Укрпас".

"Що може бути краще, ніж вхопити момент та зафіксувати на фотокартці відчуття перед або після мандрівки. Посмішка, сонячні зайчики в очах та передсвятковий настрій — все, що потрібно для фото", — йдеться у повідомленні компанії "Укрпас".

Киян та гостей столиці запросили робити світлини у фотозонах центрального автовокзалу столиці. Святкові локації розміщені на першому та другому поверсі. У компанії "Укрпас" також оприлюднили світлини фотозон столичного автовокзалу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області під час подорожі вихідного дня можна побачити мальовничі зимові краєвиди, старовинні будинки та храми. Новий цікавий туристичний маршрут розпочинається із села Мала Солтанівка за 59 кілометрів від Києва. Подробиці — в нашому матеріалі.

Ще одне з найцікавіших місць для зимових розваг та відпочинку знаходиться в Обухівському районі Київської області. У селі Копачів можна відвідати "Парк Київська Русь". Тут дорослі та діти зможуть долучитися до давніх слов'янських зимових забав.

У Київській області можна покататися на лижах чи сноуборді. За сорок хвилин їзди від Києва знаходиться курорт Gvozdoff, розташований у селищі Гвоздів. Тут нові підйомники та спорядження.

Нагадаємо, у Київській області в рамках патріотичного проєкту було створено екскурсійний маршрут під назвою "Стежками Миколи Пимоненка". Туристичний маршрут має п'ять зупинок, а розпочинається з Боярського краєзнавчого музею.

Читайте також, що цікавого подивитися у Бориспільському районі Київщини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Mancan

21 грудня 2021, 16:59

Русская компания стильно автовокзал переделала, молодцы

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися