"Дорогами смаку" на Київщині дізнаються про виробництво чорної ікри (ФОТО)

Підприємство є цікавою туристичною локацією

У Київській області підприємство з виробництва чорної ікри увійшло у спілку з гастрономічного туризму "Дороги вина та смаку". Про це повідомили в Управлінні туризму Київської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі".

Науково-виробниче сільськогосподарське підприємство Bester — одна з цікавих туристичних локацій Київської області. Це гарний приклад поєднання бізнесу, науки та зеленого туризму. Тут вирощують осетрів і за державними стандартами виробляють аквакультурну золоту та чорну ікру.

Продукція Bester має попит не тільки в Україні, а й у США та Європі. Відвідуючи підприємства, туристи спростовують міфи щодо несмачної аквакультурної ікри, дізнаються про технології її виготовлення та починають довіряти українським виробникам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області сприяють розвитку гастрономічного туризму. Програма "Дороги вина та смаку Київщини" створена, щоб задовольнити вибагливого мандрівника.

Нагадаємо, під Києвом відкрили неймовірний парк для зимового відпочинку та розваг. Нова локація розташована у селі Хотянівка у Вишгородському районі Київської області. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві цього року відкриють багато нових зон відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися