"МАУ" відкриває додаткові авіарейси з Києва до Євросоюзу

Авіакомпанія літатиме за скасованими Lufthansa напрямками

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ") розпочинає продаж квитків з Києва на напрямки, від яких тимчасово відмовився авіаперевізник Lufthansa. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства інфраструктури України.

Авіакомпанія "МАУ" виконуватиме рейси до Мюнхена та Женеви для забезпечення авіасполучення, яке Lufthansa Group тимчасово не може виконувати. За даними маршрутами, український авіаперевізник збільшив кількість літаків.

Відомо, що авіакомпанія Lufthansa через загрозу військового вторгнення з боку Росії тимчасово скасувала авіарейси до Києва та Одеси. Обмеження діятимуть з 21 по 28 лютого. Окрім Lufthansa, авіарейси до Києва на тиждень скасували ще кілька європейських авіакомпаній. Зокрема, припинити авіаперевезення до України вирішила авіакомпанія KLM. Британський перевізник British Airways відмовився здійснювати польоти над українським повітряним простором.

У Міністерстві інфраструктури України повідомили, що ведуть перемовини з українськими авіаперевізниками щодо можливості щонайшвидшого запуску додаткових рейсів на скасовані маршрути. Очільник відомства Олександр Кубраков наголосив, що попри загрозу військового вторгнення з боку Росії повітряний простір України залишається відкритим.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лоукостер Wizz Air переніс дату відновлення низки авіарейсів з України. Зміни торкнулися рейсів із Києва, Львова, Харкова й Одеси. Зокрема, змінилася дата старту нових рейсів із Києва в Зальцбург, Болонью, Катанью та Порту, а відновлення авіарейсу зі столиці України в Неаполь відклали до травня.

Нагадаємо, у Києві на тлі військової загрози з боку Росії зріс попит на зброю. Мешканці столиці масово звертаються до лікарів, щоб отримати медичні довідки для отримання дозволу на придбання зброї. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, коли Чорнобильську зону відкриють для туристів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися