На реконструкцію пам’ятника у Києві витратять мільйони

Що відомо про умови тендеру

У Києві оголосили тендер на реконструкцію одного з пам’ятників, на що планують витратити мільйони гривень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

Згідно з умовами тендеру, на ремонтно-реставраційні роботи монументу на честь надання Києву Магдебурзького права у Подільському районі столиці планують заплатити майже дев’ять мільйонів гривень. Пам’ятка історії національного значення розташована у столиці Набережному шосе, 8.

Замовником тендеру виступає Київський науково-методичний центр по охороні, реставрації та використанню пам'яток історії, культури і заповідних територій. Аукціон заплановано провести сьогодні, 12 червня. Підрядник має виконати реставраційні роботи колони Магдебурзького права у Києві до 23 грудня 2023 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві оголосили тендер на закупку нових пасажирських вагонів для поїздів "Укрзалізниці". Рухомий склад пасажирських поїздів оновлять 20 новими вагонами-купе. На закупку планують витратити 882 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у Києві ТРЦ Ocean Plaza ("Оушен Плаза") продадуть на аукціоні. Кабінет міністрів України передав в управління Фонду державного майна України 66,67% ТРЦ Ocean Plaza, які у березні Вищий антикорупційний суд конфіскував у російського олігарха Аркадія Ротенберга. Уряд також ухвалив рішення, що ТРЦ Ocean Plaza у Києві буде виставлений на приватизацію.

Читайте також, що у Києві забудовники хочуть знищити зелену зону на Галерному острові та урочище Покол.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися