На ремонт одного з поверхів лікарні у Києві витратять десятки мільйонів

Що відомо про тендер на ремонт столичного медичного закладу

На капітальний ремонт та реконструкцію лікарні у Києві витратять десятки мільйонів гривень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

Згідно з умовами тендеру, на ремонтні та реставраційні роботи лікарні у Дарницькому районі столиці планують заплатити майже 35 мільйонів гривень. Медичний заклад розташований на Харківському шосе, 121.

Замовником тендеру виступає комунальне некомерційне підприємство "Київська міська клінічна лікарня №1" виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Аукціон заплановано провести 20 червня. Підрядник має виконати реставраційні роботи на восьмому поверсі медичного закладу до 31 грудня 2023 року.

Нагадаємо, у столиці оголосили тендер на реконструкцію монументу на честь надання Києву Магдебурзького права. На пам’ятник у Подільському районі столиці планують заплатити майже дев’ять мільйонів гривень. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві оголосили тендер на закупку нових пасажирських вагонів для поїздів "Укрзалізниці". Рухомий склад пасажирських поїздів оновлять 20 новими вагонами-купе. На закупку планують витратити 882 мільйонів гривень.

Читайте також, що у Києві скандальний ТРЦ Ocean Plaza продадуть на аукціоні



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

12 червня 2023, 16:38

За десятки миллионов гривен можно новую больницу построить!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися