Пенсійний фонд у Києві запланував капітальний ремонт будівлі

На що планують витратити бюджетні гроші

У столиці планують витратити на капітальний ремонт будівлі Головного управління Пенсійного фонду України у Києві мільйони гривень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи Prozorro.

За умовами оголошеного тендеру, мова йде про капітальний ремонт адміністративної будівлі, розташованої по вулиці Микільсько-Слобідська, 4 у Києві. Замовником ремонтних робіт виступає Головне управління Пенсійного фонду України у столиці. Вартість замовлення становить майже 7,3 мільйони гривень.

Серед обсягів робіт — капітальний ремонт системи пожежної та охоронної сигналізації, зовнішні та внутрішні будівельно-ремонтні роботи, встановлення пандусу, огорожі та вітражу, облаштування систем водопостачання, каналізації, ремонт кабельної мережі тощо. Капітальний ремонт адміністративної будівлі підрядник має виконати до 31 жовтня 2023 року. Виконати замовлення підрядник має до 31 жовтня 2023 року. Аукціон заплановано провести цього тижня. Торги відбудуться у середу, 9 серпня.

Нагадаємо, у Києві захистили заказник "Озеро Алмазне" та не віддадуть заповідну територію під видобуток піску. За даними столичних екологів, небезпечна ситуація для природної заповідної зони у Києві склалася через "технічну помилку". Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України погодило Державної служби геології та надр України проведення аукціону з продажу спеціального дозволу на промисловий видобуток піску на озері Алмазне в Києві. Однак озеро Алмазне, розташоване у Деснянському районі столиці, є ландшафтним заказником. Його створили торік. Видобувати пісок там не можна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт сходів в одному з парків витратять мільйони. Ремонтні роботи планують провести в парку "Вічна слава", розташованому у Печерському районі столиці. Замовником виступає комунальне об'єднання "Київзеленбуд". Підрядник має виконати демонтаж старих плит на сходах, земляні, монтажні, бурові та інші роботи.

Читайте також, що у Києві розпочнуть ремонт дитячого майданчика в парку Шевченка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Іван

7 серпня 2023, 18:41

Чому під час віни нагальними стали доргоцінні ремонти зеленський партнери перестануть давати допомогу сам вже зі своїми злодіями мішки доларів напхав і сам чкурнеш за кордон а ви люди пропадайте візьись за той бардак щоб люди не ставили свічки за твій упокій

Ольга

7 серпня 2023, 15:33

Підрахували,що з бюджетних грошей забагато лишку залишається, а рік закінчується... Треба викоростати,щоб на наступний рік меньше не виділили?!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися