У два водосховища на Київщині випустили тони риб (ФОТО)

Зариблення водойм в регіоні триває

У два водосховища в Київської області випустили понад чотири тони різних видів риб. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київського рибоохоронного патруля.

За даними організації, чергове зариблення на водойм провели минулого тижня. Вселення риби здійснили в водосховища у Білоцерківському та Броварському районах Київської області. У Галайківське водосховище, розташоване на річці Молочна в басейні річки Рось поблизу селища Галайки Білоцерківського району випустили 1,2 тони риби. Серед майже 6,5 тисяч екземплярів — товстолоб, короп та білий амур. Середня вага одного екземпляру становила 220 грамів.

У водосховище, що знаходиться за межами села Гречана Гребля в Броварському районі випустили майже три тони коропа. Це 21 тисяча екземплярів риби середньою вагою одного у 140 грамів. Зариблення обох водойм провели за рахунок коштів користувачів спеціальних товарних рибних господарств.

Нагадаємо, наприкінці жовтня Канівське водосховище у Київській області поповнилося майже десятьма тонами риби. Тоді зариблення на водоймі провели протягом двох днів. У листопаді Канівське водосховище у Київській області поповнилося ще майже трьома тонами риби.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області провели зариблення Веселокутського водосховища тонами риби. Водойму, що розташована в селі Веселий Кут, зариблювали протягом двох днів. За цей час у водосховище вселили 7,6 тисяч товстолобів, 2,9 тисяч білого амура та 2,5 тисячі коропа. У Київському рибоохоронному патрулі нагадали, що для того, щоб провести будь-яке зариблення водойми, необхідно дотримуватися встановлених українським законодавством правил.

Читайте також, що на Київщині набула чинності заборона на вилов риби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися